Home | 
Jog og karriere

Job og karriere

Hos Dynamicweb Software A/S tilbyder vi vores medarbejdere en række spændende arbejdsopgaver, der hjælper vores store danske og internationale kunder og partnere.

Vi ligger vægt på din selvstændighed, så du får stor indflydelse på dine egne opgaver, som skal bidrage til den fremtidige udvikling af vores 3 produktlinjer Dynamicweb CMS, Synkron Via CMS og Dynamicweb eCommerce. De 3 produkter benyttes i dag af mere end 4.000 store danske og internationale virksomheder.

Dynamicweb har succes, vi vækster og har store ambitioner. Derfor vil du som kommende medarbejder møde et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø, men vi holder nøje øje med balancen mellem privat og arbejdslivet. Der skal være plads til begge dele.

Vi lever af vores medarbejderes viden, motivation og engagement. Derfor har vi løbende fokus på faglig og personlig udvikling og vi investerer i uddannelse på alle niveauer i organisationen.

Du er velkommen til at se om en af de ledige stillinger, der er slået op passer netop til dig. Eller send os en uopfordret ansøgning, da vi altid er på udkik efter dygtige medarbejdere.

Velkommen til.
Jes Jørgensen
HR Manager

Ledige stillinger ved Dynamicweb Software A/S

» Se ledige stillinger