Home | 

Workshop

De mest kompetente CMS rådgivere - alle under ét tag

Vi ved, at enhver webløsning er unik og at offentlige virksomheder og organisationer har specifikke ønsker og krav til, hvordan en løsning skal hænge sammen og præsenteres.

Erfarne rådgivere

Hos os får man adgang til en særdeles erfaren gruppe af rådgivere i Danmarks største og ældste CMS-hus. Vores erfaring med at rådgive store virksomheder i både den offentlige og private sektor, sætter os i stand til at hjælpe med tilrettelæggelsen  af det helt rette projekt. Selve implementeringen udføres af vores certificerede partnere men ofte vil det være værdifuldt at deltage på en workshop hvor vi først analyserer jeres overordnede behov for content management.

Lettere arbejdsprocesser

Vi kender til de udfordringer, som store organisationer møder i det daglige og vi ved, at Synkron Via CMS kan være med til at lette arbejdet og få de mange arbejdsprocesser til at glide lettere - men det kræver indsigt i content management problemstillingen og forståelse for selve systemet inden man starter et projekt.

Hvad end det er fleksibilitet, tilgængelighed, en højere grad af opgave- og brugerstyring eller større brugervenlighed i har behov for, sidder vores eksperter klar til at rådgive om de mange muligheder i har med Synkron Via CMS.

Vores omfattende erfaringsgrundlag er med til at sikre, at du som kunde opnår det nødvendige overblik under hele implementeringsforløbet.

Vejledning i beslutningsprocessen

Vi vil gerne guide jer gennem hele beslutningsprocessen, så I får et fuldkomment overblik over de muligheder I har og de fordele I kan opnå. I projektanalyse- og implementeringsfasen er det vores certificerede samarbejdspartnere der tager over, men først når vi er sikre på at I har den nødvendige indsigt i Synkron Via CMS til at gå videre med projektet.

Kompetent rådgivning fra start til slut

Hvis der efterfølgende indledes et decideret samarbejde med en af vores certificerede samarbejdspartnere, vil i opleve, at projektet bliver støttet med både kompetent rådgivning og projektstyring, medarbejderuddannelse, omfattende support samt hyppige tilbud om deltagelse i en række relevante kundearrangementer

Tøv derfor ikke med at tage direkte kontakt til vores rådgivere for at starte en uforpligtende dialog.

» Kontakt os

Workshop
Workshop