Home | 

Case: Systematic

Et firma, fire forretningsområder og fem websites i samme løsning. Det var ønsket og udfordringen da Systematic var på udkig efter en ny leverandør til virksomhedens kommende website.

Den tekniske platform lå fast i det Systematic allerede havde indkøbt en licens til Synkron Via CMS platformen. Systematic havde da også allerede et midlertidig website kørende på Synkron Via, men Martin Brøchner-Mortensen, Senior Manager i Corporate Marketing and Communications var ikke tilfreds med, hvordan virksomheden blev præsenteret.

 

Fire brands, en virksomhed

Hvordan får man præsenteret så forskellige forretningsområder som off-the-shelf software til forsvarssektoren, elektroniske patientjournaler til sundhedssektoren eller specialudviklede løsninger til den offentlige sektor og finanssektoren i én sammenhængende løsning, når Systematic samtidig vil sende et klart og entydigt budskab til kunder og interesserede?

Gennem en række workshops med deltagelse af repræsentanter for de forskellige forretningsområder og ved konsultation af Systematics overordnede kommunikationsstrategi, afdækkede ILLUMI i samarbejde med Systematic behov og krav til det nye website og fik belyst de relaterede problemstillinger.

På den baggrund kunne ILLUMI præsentere et designforslag og en løsningsbeskrivelse, som kunne tilfredsstille de mange forskellige brugsscenarier som et website med så differentieret en målgruppe kræver.

"Med det nye design, struktur og indhold, har vi fået en markant stigning på hele 66 %, for den tid de besøgende er på websitet." - Jens Ib Søborg, Web manager, Systematic

Løsningen blev en fælles indgangsside for hele virksomheden og derudover fire separate forsider målrettet de forskellige forretningsområder og én til information om virksomheden generelt. Den fælles indgangsside har til formål at fange dem, der går direkte på Systematic.com eller som slet og ret har søgt på Systematic på eksempelvis Google.Det er derimod de separate og selvstændigt levedygtige forsider til hvert enkelt forretningsområde som Systematic promoverer i trykt og elektronisk materiale og som virksomhedens ansatte i det daglige arbejde henviser til. Løsningen sikrer dermed, at en kunde fra forsvarssektoren kun bliver præsenteret for relevant information. Dette gælder også eksempelvis søgefunktionen, hvor det er muligt at afgrænse søgningen til enkelte forretningsområder.

Løsningen er i øvrigt rig på features og tilbyder avanceret funktionalitet såsom locationsbaseret visning af indhold. Alt efter hvor i verden den besøgende befinder sig, viser websitet automatisk kontaktinformationer på Systematics nærmeste lokale kontor eller samarbejdspartner. Løsningen gør også udstrakt brug af lister over relateret indhold baseret på et fintmasket net af metadata, som automatisk linker relaterede sider til hinanden. Andre features inkluderer integration af Google Translate, Google Maps, Flash video, avanceret publicering af nyheder på tværs af de forskellige forretningsområder, RSS-feeds, download sektioner med visning af thumbnails, integration med HR-systemer og forskellige former for kalendervisninger. Endelig er der bygget password beskyttet support sektion med fora og faq, til brug for Systematics mange kunder. Her kan Systematic styre præcis hvilke kunder, der skal have adgang til hvilke dele af support sektionen.

Systematic er i dag meget tilfredse med løsningen og reaktionen fra kunder og samarbejdspartnere er heller ikke udeblevet.

”Illumi har fra start til slut af projektet arbejdet professionelt, og overholdt både tidsplan og budget” - Martin Brøchner-Mortensen, Senior Manager Marketing and Communications, Systematic

Om Systematic


Systematic er Danmarks største privatejede software- og systemhus med omkring 500 medarbejdere. Systematic leverer fremtidssikre, pålidelige og brugervenlige løsninger samt gennemfører komplekse projekterings- og konsulentopgaver. Virksomheden har kunder i mere end 30 lande primært inden for forsvaret, sundhedssektoren, den finansielle sektor og den offentlige sektor.

Systematics mission er at levere it-løsninger, der gør det enklere for kunderne at træffe kritiske beslutninger. Blandt kernekompetencerne er løsningsintegration og interoperabilitet der sikre entydig informationsudveksling mellem forskellige it-systemer.

Systematic lægger stor vægt på kvalitet og procesmodenhed, hvilket kan dokumenteres med en CMMI niveau 5 certificering, som kun få virksomheder i verden har opnået. Virksomheden har hovedsæde i Århus, afdeling i København, og selskaber i England, USA og Finland.

Relaterede links

Besøg løsningen:
www.systematic.com

Besøg solution provider:
www.illumi.dk