Home | 
Gode grunde til at vælge Synkron Via CMS

Gode grunde til at vælge Synkron Via CMS

Uanset om websitet er det elektroniske ansigt for en international virksomhed eller en større medlems organisation, er et opdateret website med 24/7 adgang til selvbetjening en værdifuld konkurrenceparameter.

Intuitivt interface

Implementering af et nyt it-system i en større virksomhed eller organisation med flere afdelinger medfører typisk en større uddannelses byrde for de involverede. I Synkron Via CMS er behovet for uddannelse af brugere minimeret, og de kan i stedet koncentrere sig om at producere fantastisk indhold. Det skyldes at Synkron Via CMS er opbygget omkring en helt ny model for interface, der gør det lettere for redaktøren at producere eller redigere indhold. Systemet benytter principper, som brugere allerede kender fra andre programmer og operativsystemer. Indhold organiseres logisk i mapper med drag-and-drop, der er tastaturgenveje og editoren ligner Word.

Systemet publicerer flere sites på flere sprog til flere kanaler

Administrationen af flere sites på forskellige sprog og til forskellige kanaler eksempelvis browser, telefon, tryksag kræver i andre systemer mange manuelle arbejdsgange. I Synkron Via CMS håndteres indhold i flere dimensioner. Det samme dokument i systemet kan for eksempel indeholde flere sprogversioner og præsenteres til flere kanaler. Det effektiviserer arbejdet med internationale sites og cross-media publicering. Synkron Via CMS kan også rumme flere sites, så vedligeholdelsen af organisationens online-aktiviteter sker i ét og samme værktøj, uanset om der skal publiceres til intranet, ekstranet eller forskellige websites. 

Internationale sites

Når forfattere i internationale virksomheder arbejder i forskellige tidszoner, med forskellige tegnsæt og tastaturer, og de besøgende også findes i forskellige tidszoner og læser forskellige sprog, så stiller det krav til CMS’et. Systemet holder styr på, hvor i verden de forskellige redaktører befinder sig, så alle datoer og tider bliver konverteret fra redaktørens lokale tid til GMT. Så det spiller ingen rolle, i hvilken tidszone redaktøren er, eller hvor serveren er placeret. Det styrer Synkron Via. Synkron Via holder også styr på internationale tegnsæt, så det aldrig bliver et problem at håndtere indhold på andre sprog.  

Publicer indhold automatisk

De automatiske processer i Synkron Via gør, at der i virksomheden eller organisationen kan produceres indhold, hvor det ikke er nødvendigt at gøre sig overvejelser om, hvordan og hvor det skal publiceres. Synkron Via gør det også muligt at administrere et stort antal sites (eksempelvis koncern forbundne eller medlemsfraktioner) med decentralt placerede webredaktører uden at miste den centrale styring.Synkron Via indeholder en række værktøjer, der gør det muligt at iværksætte automatiske processer, når det blandt andet drejer sig om indholds- og listepublicering.  En investering i Synkron Via vil derfor have en masse målbare fordele, så som forbedrede arbejdsgange og nemmere decentralisering af opgaver og ansvar.

Standardsoftware og udviklingsplatform

Synkron Via anvender udbredte teknologier som Microsoft .NET og åbne standarder som XML, XSLT og web services. Det gør det let at udvide systemet med nye moduler eller integrere til forretningssystemer, hvad enten det drejer sig om ERP, CRM, ESDH eller andre systemer. Synkron Via er implementeret i Microsoft .NET, og udviklere har adgang til CMS-frameworket, som indeholder klasser og metoder til at udvide systemet – blandt andet ved at udvikle nye moduler.